24 Nisan 2024 Çarşamba

Ramazan ayında Suriye’deki yetim ve ihtiyaç sahiplerini de unutmadık

Suriye’de olaylar 6 yıldır devam ediyor. Bu süreçte en çok zararı siviller gördü. Resmi rakamlara göre 400 binden fazla insan hayatını kaybetti. Ülkenin bir çok bölgesine yaşayan insanlara yardım ulaştırılamıyor. Özellikle çocuklar, kadınlar ve yaşlılar açlıktan dolayı ölüm riski ile hayatlarına devam etmeye çalışıyor.

Bizler, dünya üzerinde nerede bir mazlum varsa, bir muhtaç varsa, onun yanında olmuş, ihtiyacını gidermiş, bir ekmeği varsa yarısını paylaşmış bir ecdadın torunlarıyız .

Bizler tarihimizin ve ecdadımızın bize yüklediği misyonun gereği olarak bu yardımları yapmak, mazlumlara el uzatmak durumundayız.

Nasıl ki; Çanakkale’de sadece İstanbul’dan, Erzurum’dan, Adana’dan değil, Şam’dan, Musul’dan, Bağdat’tan, Filistin’den de şehitler var. Onlar bu vatanımızı müdafaa için bize yardıma gelip şehit oldular. Biz de onların evlatlarına hiç olmazsa vefa borcu olarak da yardım etmek durumundayız

Bu düşüncelerle Ekşioğlu Vakfı Olarak Suriye’deki yetim ve ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı gönderdik.

Bu Kumanyaların gönderilmesinde , ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyoruz.

Başkan Aydın Ekşi

Tüm vatandaşlarımızı zulümden kaçan mağdur olmuş Suriyelilere yardım etmeye çağırıyorum"Mağdur olmuş Suriyeli kardeşlerimize yardım etmek için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Ekşioğlu Vakfı Olarak bundan sonrada yardımlarımız sürecek dedi.

 

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.418,13 32,5198 34,8001 9.716,25