19 Nisan 2024 Cuma

Ekşioğlu Vakfı Olarak Tüm Temsilciliklerimize Ramazan Kolisi Gönderildi

Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Ekşioğlu Vakfı  tarafından ihtiyaç sahibi kişilere koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Binlerce kişiye, Vakfımızın  imkânları ve Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerimizin katkı ve destekleri ile oluşturmuş olduğumuz kolilerimizi İstanbul Çevresindeki tüm temsilciliklerimize, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması adına  ulaştırdık. Ekşioğlu Vakfı  olarak rahmet ve bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalışıyoruz. “Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi ve yardımlarımızı devam ettirmeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.