29 Nisan 2024 Pazartesi

İstanbul'da Rizelilerin Yaz Şenliği

Rizeliler tarafından, İstanbul Çekmeköy'de düzenlenen 1. Yaz Şenliğinde, Karadenizli sanatçılar müzik ziyafeti sundu, yarışmalarda eğlenceli anlar yaşandı.

İstanbul Çekmeköy'de Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi tesislerinde düzenlenen Ekşioğlu Vakfı 1. Yaz Şenliğinde, Karadenizli sanatçılar müzik ziyafeti sundu, yarışmalarda eğlenceli anlar yaşandı. Şenliğe katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ekşioğlu ailesi üyelerine ülke ve bölgeye katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ekşioğlu Vakfı tarafından İstanbul Çekmeköy'de çam ormanlarıyla kaplı, doğayla iç içe çocuk oyun, piknik ve sosyal alanlarının yer aldığı Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi Tesisleri'nde Karadenizli sanatçıların katılımıyla Ekşioğlu Vakfı 1. Yaz Şenliği düzenlendi. 

Şenliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Safa Koçoğlu, İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih  Bayram, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İshak Koçoğlu, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman  Soğuksu, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü  Uğur Kurak, Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi  Akşit, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Yalova Rize Derneği Başkanı Himmet Bakırcı, Ekşioğlu Vakfı eski Meclis Başkanları Mahmut Ekşi, İbrahim Ekşi, Ekşioğlu Vakfı eski Başkanı  İsmail Hakki Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Mustafa Ekşi ve Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Necati Selvitop ve Dilek Ekşi'nin yaptığı şenlikte konuşan Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, vakfa kazandırdıkları Hakkı Ekşi Tesislerine destek veren aile üyelerine teşekkür etti. 

Ekşi, "Biz bu tesisleri yalnızca Ekşioğlu ailesi için değil tüm İstanbul'daki vakıf ve dernekleri ile halkımızın hizmetine sunmak için yaptık. Aile içi olarak kurulan vakfın son 5 yılda ülkemizin her yanında deprem, sel gibi afetler başta olmak üzere bütünleşerek yardım eli uzatmaya çalıştık. Son depremlerden sonra Ekşioğlu Vakfı kendi bünyesinde oluşturduğu  ekiple bölgede yardım bekleyen herkese her türlü malzemeyi ulaştırmaya çalıştık. Kampanya sonucu Adıyaman'da Ekşioğlu Vakfı'nın kurduğu bin kişilik konteyner kentte depremzedeleri yerleştirdik. 150 öğrencimize burs veriyoruz. Bu devam edecek. Topraklarımızı  hiç unutmadık. Ovit Yaylasında 4-6 Ağustos'ta şenliğimizi Ekşioğlu Vakfı 23. Ovit Yayla Şenliklerini düzenleyeceğiz. Burada coşkulu bir kalabalıkla şenliklerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.439,70 32,4504 34,8290 9.763,37