30 Nisan 2024 Salı

EKŞİOĞLU VAKFI BAŞKANI ALİ EKŞİ, RİZE VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

EkÅŸioÄŸlu Vakfı’ndan Rize Valisi’ne ziyaret

EkÅŸioÄŸlu Vakfı BaÅŸkanı Ali EkÅŸi, Rize Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ’ı makamında ziyaret ederek hafta sonu yapacakları ‘Demokrasi Åžöleni’ hakkında görüÅŸ alış veriÅŸinde bulundu. Rize Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Ovit ve EkÅŸioÄŸullarının Rize’nin sayılı markalarından biri olduÄŸunu ifade etti.

EkÅŸioÄŸlu Vakfı BaÅŸkanı Ali EkÅŸi beraberinde Vakıf BaÅŸkan Danışmanı Organizatör Necati Selvitop ile birlikte Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ’ı makamında ziyaret etti. Vakıf BaÅŸkanı Ali EkÅŸi, 13-14 AÄŸustos tarihlerinde Ovit Yaylasında gerçekleÅŸtirilecek Demokrasi Åžöleni hakkında Vali BektaÅŸ’ı bilgilendirdi. 13 AÄŸustos Cumartesi günü Demokrasi Åžehitleri anısına Rize MüftülüÄŸü ile ortaklaÅŸa olarak Kuran-ı Kerim ziyafeti düzenleyeceklerini ifade eden Ali EkÅŸi 14 AÄŸustos Pazar günü ise Demokrasi Åžölenini gerçekleÅŸtireceklerini ifade etti. EkÅŸi, Vali BektaÅŸ’ı Ovit Yaylasına davet etti.

TÜNEL Ä°LE OVÄ°T’Ä°N KADERÄ° DEĞİŞİYOR

Rize Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Ovit ve EkÅŸioÄŸullarının Rize’nin sayılı markalarından biri olduÄŸunu belirterek “Daha önceden duyduÄŸumuz etkinlikler uzun yıllardır devam ediyor. Çok sayıda insanın katıldığı önemli etkinlikler Ovit Yaylasında yapılıyor. Bizde devlet olarak elimizden gelen katkıyı göstermeye çalışıyoruz. Ovit‘te çok büyük bir proje devam ediyor. Tünel ile Ovit’in kaderi deÄŸiÅŸiyor. Bu tünel bittiÄŸi zaman Ovit diÄŸer faydaları ile de bu bölgenin hizmetine sunulabilir. Bu yönde hazırlıklarımız var. Bu anlamda Vakıf BaÅŸkanımız Ali EkÅŸi ile önemli bir görüÅŸme gerçekleÅŸtirdik. Demokrasi Åžöleninin baÅŸarılı geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Haber Kaynağı: http://www.rizeninsesi.net/2016/08/11/rizenin-sayili-markalarindan-biri/#ixzz4gZo8q2No

Ãœye GiriÅŸi