28 Mart 2024 Perşembe

Büyük Çamlıca Koleji Sahibi Sayın Yüksel Ekşi’ye Ve Yetiştirdikleri Yaşları Küçük Ama Kalpleri Çok Büyük Öğrencilerine, İhtiyaç Sahibi Çocuklara Gönderdikleri 5000 Adet Hikaye Roman Masal Ve Test Kitapları İçin Çocuklar Adına Çok Teşekkür Ederiz.

Kitap bağışı demek gelecek kurtarmak demektir. Yeni neslin ufkunu açmak, daha güzel bir ülkede yaşamak demektir.Okunacak bir satır bile çocuklarımız için çok önemlidir.
Biliyorum, hepiniz okumuş, kalem tutmuş, mürekkep yalamış insanlarsınız. Okumanın, okuma fırsatı yaratılmasının önemini çok iyi bilirsiniz. Hayal dünyası gelişmiş, ufku geniş, aydın insan yaratmanın zorluğunu da bilirsiniz. Herkes aynı imkanlarda yaşayamıyor, kimisi alabiliyor okumuyor, kimisi okuyabilmek için sağdan soldan bulduğu kitapları okuyor yada okul harçlığını biriktirip kitap alıyor . Kimisi hiç alamıyor.

Amacımız alamayan çocuklarımıza bu kitapları ulaştırmak . Sizlerde kitap bağışı yapabilir, Belki de geleceğin cumhur başkanına ,başbakanına doktoru, avukatı, savcısı, öğretmenı yada diğer mesleklerde görev alacak bireylere destek olursunuz. Düşünsenize adı başı bır kıtap belki de o kitapta yazan bir şeyden etkilenip öğretmen, dr, savcı olacak ve birgün ben kitap okumuştum, ondan etkilenip bu mesleği seçtim. Kitap alamıyordum bana bağış olarak gelmişti diyecek.

Dünyada bu kadar nankörlük varken, tek nankör olmayacak şey çocuktur. Çocuğa yapılan iyiliği de kötülüğü de çocuk asla unutmaz . Bunu unutmayalım ve çocuklarımızın okuması için elimizden gelen yardımı yapalım . Kitap kırtasiye giyim oyuncak vsy bağışı yapmak isteyenler EKŞİOĞLU VAKFI KOZYATAĞI BAYAR CD GÜLBAHAR SK EGEYILDIZ BLOKLARI A BLOK KAT 2 DAİRE 8 KADIKÖY İSTANBUL ADRESINE YOLLAYABILIR.