29 Mart 2024 Cuma

'Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var'’ Sloganı İle Vakfımız In Düzenlediği Kadınlar Günü, Kahvaltı Organizasyonunda , Kan Bağışı Kampanyası Başlattık.

Ülkemizin, ailemizin gelişimine destek olmanın yanı sıra Ekşioğlu Vakfı  olarak sağlık,kültür-sanat,  ve eğitim konularını öncelikli sosyal sorumluluk alanlarımız olarak belirledik.

 Bu başlıklar altında  çeşitli projeler başlatacağımızı söyleyen  Vakıf Başkanımız Süleyman Ekşi; Kan Bağışı’nın bu yıl sağlık konusunda ilk projemiz. “Kan bağışı , toplumsal yardımlaşmanın belki de en önemli noktasıdır. Hiçbirimiz başımıza ne zaman neyin geleceğini bilemeyiz. Bir kan anonsu duyduğumuzda içinde bulunduğumuz ,umursamaz tavrın ,bir insanın hayatına mal olabileceğini unutmamamız gerekiyor. Aynı durum her an bizim başımıza da gelebilir. Bağışlayacağımız bir ünite kan başka birine hayat verebilir. Biz de bu amaçla Ailemizle  birlikte Kızılay’ımızın çağrısına kulak vererek kan bağışına her zaman  destek olacağız dedi.

Düzenlenen kan bağışı kampanyasına , Vakıf Başkanımız Süleyman Ekşi  ve çok sayıda akrabamız kan bağışı yaparak destek verirken,  gerekli bilgilendirme formunu doldurduktan sonra sağlık kontrollerinden geçenlerden kan alındı. Etkinliğe yoğun katılım gösteren  duyarlı akrabalarımıza teşekkür ederiz.

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.278,57 32,3145 35,1176 8.863,66