Vakıf Başkanımız Aydın Ekşi ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden den Kelebek Çocuklar İçin Yardım

Vakıf Başkanımız  Aydın Ekşi ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden den Kelebek Çocuklar İçin Yardım

15 Haziran Perşembe 2017 tarihinde başlatmış olduğumuz BİR MERHEM BİR SPREY VE BİR SARGI BEZİ BENİM İÇİN ALIRMISIN KAMPANYAMIZA  Vakıf Başkanımız Sayın Aydın Ekşi  ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz duyarsız kalamadı. Kampanya duyurumuzu görür görmez  hemen kelebek çocuklar adına kurulan HAYALLER GERÇEK OLSA DERNEĞİNE  Vakfımız adına teslim edilmek üzere 1000 adet sargı bezi  75 adet Mouth Care Sprey ve 75 adet de Coraderm   cilt koruyucu krem alıp vakfımıza teslim edildi. Sizlerin nezdinde  Vakıf Başkanımız sayın Aydın Ekşi’ye ve  Yönetim Kurulu Üyelerimize  bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

BENİM ACIMI  BİR AN OLSUN AZALTMAK  İÇİN BİR MERHEM , BİR SPREY VE BİR SARGI BEZİ  ALIRMISIN !!! DİYEN

Kelebek Çocukların Sadece hayat konforunu artırmak, acılarını azaltmak , Sınırlanan hayatlarına sınırsız heyecanlar katmak için sizlerin desteklerini bekliyoruz.

Ekşioğlu Vakfı Türkiye Finans Katilim Bankası TR96 0020 6002 6902 6134 6600 01

İrtibat :0216 410 78 00  Hülya Ekşi Yılmaz :05325808423