Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ekşi’ye engelli vatandaşlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ekşi’ye  engelli vatandaşlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Başkan Aydın Ekşi "Bu gün engelli olarak tabir ettiğimiz kardeşlerimiz sporda, sanatta, bilimde, teknolojide çok önemli başarılara imza atmıştır. Engelli olarak hem kendileri için hem de ülkemiz için neler yapabildiklerini en güzel şekilde bizlere göstermiştir. Bizlere düşen görev engelli vatandaşlarımızın evden çıkmalarını sağlayarak topluma kazandırmak ve destek olmaktadır. Engelli vatandaşlarımız için böyle dernekler ve vakıflar kurarak katkı sunmamıza vesile olan dernek Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

22.06.2017