GELECEĞİN YETİŞKİNLERİ ÇOCUKLARA; YARDIMSEVERLİK DUYGUSUNU AŞILAMAK İÇİN

İnsanlar arasındaki üstünlük ne makamda, ne statüde, ne güzellikte, ne ırkta, ne cinsiyette, ne de diplomadadır.
Asıl üstünlük iyi huydadır, iyi karakterdedir; asıl zenginlik gönül zenginliğidir ve buna bağlı olarak paylaşımcı, merhametli yardımsever olmaktır.

Geleceğin yetişkinleri çocuklara; yardımseverlik duygusunu erken yaşlarda aşılamak, bunları öğretmek anne babanın veya çocuğu yetiştiren kişinin görevidir.
Çocuğu hayata hazırlamak, iyi bir insan olmasını sağlamak ebeveynlerin elindedir.Bunun için de yardımseverlik eylemini gerçekleştirmesi için onlara  ortam yaratmak adına İLHAMİ ERTEM İLKÖĞRETİM OKULUyla Başlatmış olduğumuz kampanyaya  sizlerinde desteklerini bekliyoruz.Çocuklarınıza yardımseverlik ile ilgili bildiğiniz hikayeleri anlatmak, yardımseverlik konusunda onların görüşlerini dinlemek siz ebeveynler olarak çocuklarınıza yapacağınız değerli katkılardan biri olacaktır.

Ekonomik olanaksızlıklar nedeniyle; yeni eşya satın alamayan ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve Çocuklarımıza yardım etmenin güzelliklerini öğretmek amacıyla başlatmış olduğumuz kampanyayla . Yüzlerce kişi, kullanmadığı ve ihtiyaç duymadığı evindeki, işyerindeki kullanılabilir durumda olan yeni ve eski yetişkin ve çocuk giysilerinden, kitaplardan, oyuncaklardan eşyalardan Vakfımıza getirerek toplanan bütün eşyaların tek tek kontrolünü ve denetimini yapıp. Talebe göre  İhtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışıyoruz.

GELECEĞİN YETİŞKİNLERİ ÇOCUKLARA; YARDIMSEVERLİK DUYGUSUNU AŞILAMAK İÇİN
01.05.2017