Engellilere yapılan yatırım, topluma yapılan yatırımdır.

Ekşioğlu Vakfı Olarak Engelli insanlarımızın sosyal hayata adapte olmaları, sosyal hayatın içerisinde yer alabilmeleri amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu kampanya bizler için son derece önem taşımaktadır..

Engelliliği sorumluluk olarak görmüyoruz, sorunumuz olarak görüyoruz diyerek bizlere düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz..“Engellilere yapılan yatırım, topluma yapılan yatırımdır.  Her insan bir engelli adayıdır, Unutulmamalıdır.Engellilerin topluma kazandırılmaları, sosyalleşmeleri ve yaşam alanlarının daha da yaşanabilir hale getirmek hepimizin görevidir.

Toplumumuz  çok farklı gruplardan meydana geliyor. “Engelliler de toplumumuzun bir parçası. Bu insanlarımızın toplumun bir parçası olduğunu ve onların da eşit şartlarda hayatlarını sürdürmeleri gerektiğini hatırlatmak için  kampanyalar yapmalı ve yapılan kampanyaları desteklemeliyiz.

Ekşioğlu Vakfı olarak tekerlekli sandalyemizi ihtiyacı olan kardeşimize teslim ettik Bunun mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. İnşallah bu şekilde yardımlar devam ettikçe daha fazla insanı hayata bağlayabiliriz" bu kampanyada destek olan Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Bşk Aydın Ekşi ye Ve Yönetim Kurulu Üyelerine  teşekkür ederiz.

Engellilere yapılan yatırım, topluma yapılan yatırımdır.
13.06.2017