Ekşioğlu Vakfı Muhasıp Üyemiz GalipCan EKŞİOĞLU ile Göztepe Semiha Şakir Çocuk Yuvasını ziyaret ettik

Ekşioğlu Vakfı Muhasıp Üyemiz GalipCan EKŞİOĞLU ile  Göztepe Semiha Şakir  Çocuk Yuvasını ziyaret ettik

Dünyada ve toplumumuzda her çocuk aynı şartlara sahip değildir. Ne olursa olsun her çocuk ilgi ve alakaya ihtiyaç duyar.

Kendi çocuklarımızın bizlere ihtiyacı olduğu kadar ALLAH’ın bize emanet ettiği yetimlerinde yardıma ve ilgilenilmeye ihtiyaçları var. Çocuk Esirgeme kurumunda kalan çocuklara destek olmak, yalnızlık hissini engellemek , gençlerimizin topluma duyarlılığını arttırmak için Biz Ekşioğlu Vakfı  olarak Ramazan ayında çocuklarımızı unutmadık, onları ziyarete gitmek için önce 0-6 yaş grubunun bulunduğu Semiha Şakir  Çocuk Yuvasını aradık. Bize ihtiyaç listelerini yolladılar,ilgilendiğimiz için yöneticileri çok sevindi. Bizim için asıl olan ihtiyaç listesini tamamlayıp gittiğimizde çocukların yüreğindeki sevinçti. 0-6 yaş grubunu seçmemiz aslında tesadüf deildi.Yaş ayrımı yapmak tabi ki olmaz ama gidenleriniz varsa bilirler. 0-6 yaş arası minik yavrular sevgiye hasret. Birileri gelsin de bizi sevsin diye yol gözlüyorlar. Oraya gittiğimizde Yuva Müdürü bizi karşılamasıyla ziyaretimiz başladı. Müdürümüz bizlere çocuklara hatta bebeklere verdiği  önem ,uyguladıkları sistem,yuvadaki kardeşlerimize sağlanan sosyal aktiviteler,yaşam alanları,ziyaretçi kuralları hakkında bilgiler verdi.  Daha sonra 0-6 yaş grubundaki çocuklarla sohbet edip oyunlar oynadıktan sonra hediyelerimizi vererek oradan hüzünlü bir şekilde ayrıldık.

25.05.2017