Ekşioğlu Vakfı Kadın Kolları Tarafından İhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocuklarına Kırtasiye Yardımı Yapıldı.

Yeter Ki Okuyun ,Okumak Sizden Defter Kalem Kırtasiye Malzemeleriniz Bizden

Kadın Kolları  Başkanı Leyla Ekşi Açıkelim    Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir, o yüzden bizim için önemlidir”  her yıl okullar başladığında ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik olarak bir kırtasiye yardımı programı düzenlediklerini söyleyen Leyla Ekşi Açıkelim , Yaklaşık 200 kadar öğrencimize yardım yapıyoruz. Çocuklarımızı öğretim yılımız başlarken sevindirmek istiyoruz. Bunu da diğer sosyal yardımlarda olduğu gibi rencide etmeden yapmaya çalışıyoruz. Sene içerisinde de ihtiyaç sahiplerinin talep etmeleri durumunda bu yardımlarımız devam ediyor Eşioğlu Vakfı Kadın Kolları olarak  eğitim ve öğretime desteklerimiz devam edecektir dedi.

12.10.2018