Bir Milletin İlerlemesindeki Temel Taş Çocuklardır! Çocuklara Gereken Değeri Verirseniz, İlgiyi, Şefkati Gösterirseniz, Onlar Da Bir Gökkuşağı Edasıyla Geleceği Renklendireceklerdir.

Bir anne baba ne ister ki hayattan tabi ki çocuğunun sağlığını .Çocuğu rahatsız olup birde üzerine maddi imkansızlıklar devreye girince , anne babanın dünyasının başına yıkıldığı andır o an . İşte bu durumlarda maddi imkanı olan bireyler dernekler vakıflar devreye girmeli ve elinden geleni yapmalıdır.

Bizde Ekşioğlu Vakfı olarak bizlere gelen dilekçeleri incelerken küçücük bir çocuğun yani Mert Çınarın yürüyebilmesi için KAFO ORTEZİ AYAKKABISI na ihtiyacı olduğu ve ailenin maddi imkansızlardan dolayı çocuğuna alamadığı   tespit edilmiş ve KAFO ORTEZİ AYAKKABISI alınıp . Mert’e doktoru tarafından giydirilip teslim edilmiştir.

Başta yardım edilmesine vesile olan Kadınlar  Kolu Başkanımız Hülya Ekşi’ye ve alınması için yardım eden Vakıf Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Kemal Ekşi Ve Muhasıp Üyemiz Galipcan Ekşioğlu’na Teşekkür ederiz.

13.06.2017