24 Nisan 2024 Çarşamba

Geleceğin Türkiye’sini İnşa Edecek Gençler Kahvaltıda Buluştu

Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları 3 Mart 2019 tarihinde, Üsküdar Katibim Restoranda   birlik, beraberlik ve dayanışma  için düzenlenen kahvaltı programında  bir araya geldi. Gençlerimizi Vakıf Meclis Başkanımız Sayın İbrahim Ekşi ,Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Süleyman Ekşi  eski Meclis Başkanımız Sayın Mahmut Ekşi, Yönetim Kurulu Eski Başkanı Sayın   Hasan Ekşi Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerimiz  yalnız bırakmadı. Birbirini tanımayan gençlerimiz tanıştı ve birlik beraberlik mesajları verdiler.

Gençlik Kolu Başkanımız Sefa Ekşi;  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. 2019 yılının ilk organizasyonu olduğunu , genç arkadaşlarımızla daha birçok organizasyonlar yapacaklarını, gençlerimizin bu organizasyonlarda görev almaları konusunda destek beklediği söyledi. Kısaca yapacağı çalışmalardan da bahseden Başkan Sefa Ekşi Kahvaltımıza katılan tüm eş dost ve akrabalara teşekkür etti.

Meclis Başkanımız Sayın İbrahim Ekşi ; Gençlerimizin düzenlemiş olduğu Kahvaltı Organizasyonumuza hoşgeldiniz diyerek söze başladı  .Vakfımız 1991 yılında kuruldu. Vakfımız da  bugüne kadar görev alan tüm akrabalarımızdan ölenlere rahmet, kalanlara sağlık dileklerinde bulundu ve vakfımıza  verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim dedi.

Vakfımızın ve ailemizin  geleceği, gençlerimize daha iyi imkanlar sağlamak için yapımına devam ettiğimiz, Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi Tesis’lerimiz de özellikle Spor Tesislerine daha fazla önem verdik. Gençlerimizden beklentimiz çeşitli spor branşlarında takım kurmaları, halk oyunları ekibini de en kısa zamanda oluşturmalarını, bekliyoruz dedi. 

Bu tesislerimize İstanbul'da bulunan tüm hemşerilerimizle birlikte, çeşitli etkinlikler yaparak, vakfımızın tanıtılmasına ve önemli projelere imza atacağına inanıyorum. Ayrıca tesislerde inşaatları biten cami ve alışveriş merkezini en kısa sürede açacağız dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi;Vakfımızın kuruluşundan bu yana,maddi manevi hiç bir sorumluluktan kaçmadan görev yapan tüm genç akrabalarımıza  teşekkür ediyorum." dedi.

Biliyoruz ki gençlik bizim en büyük umudumuz. Bu kapsamda en büyük yatırımları gençlik için yapıyoruz. Gençlerimizin Vakfımıza  yönelik projelerini ve fikirlerini almak için sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz.

Ben geleceğin ve vakfımızın Çalışmalarının   gençler sayesinde daha iyi olacağına inanıyorum. İyi ki varlar. Rabbim eksikliklerini göstermesin .Sizler , geleceğin Türkiye’sini inşa edeceksiniz. Biz gençlerimize destek vermeye çalışıyoruz ,çünkü gelecek gençlerin elinde . Vakfımızın çatısı altında  gençlerimizi bir araya getirmek,onların daha rahat hareket edebilecekleri alan yaratmak adına ,  başladığımız sosyal tesislerimizi bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz,

Gençlerimize yaptığımız yatırımlarla onları geleceğe hazırlayarak başarılı ,eğitimli,sağlıklı ,ülkesine ve ailesine bağlı bireyler olmaları için gece-gündüz çalışacağız. Gelecek demek gençler demektir.

Gençlerimize güveniyor, yapacakları çalışmalarda maddi manevi her türlü desteği sağlayacağımın sözünü veriyorum.

Ekşioğlu Gençlik kollarından Sorumlu Başkan  Yunus Ekşi; Türkiye’nin en büyük ailesi olarak Ekşioğlu gençleri her alanda olmalıdır. İnsan kaynakları açısından da son derece zengin olan ailemizin ülkemiz içinde  büyük projelere  imza atacağına inanıyorum.

Ekşioğlu Ailesi sadece  Ovit Şenlikleri ile anılmamalıdır. Siz gençlerimizin sayesinde yeni dönemde çok yoğun bir program çalışmasıyla hedefimiz, en başarılı Sivil toplum Örgütü olmaktır.

Ailemiz, siz gençlerimiz, vakfımızın bünyesinde bir araya gelip üreteceğiniz projelerle  oluşturacağı güçlü kamuoyu sayesinde ''Bu konuda Ekşioğulları ne düşünüyor'' diye ailemize mikrofon uzatılacaktır.

Ekşioğlu Gençlik kollarından sorumlu başkan olarak; Ekşioğlu Gençlik kollarımızın düzenlediği Kahvaltı programına tekrar hepiniz hoşgeldiniz. Hepinize afiyet olsun dedi.

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.498,57 32,5028 34,7369 9.431,16