Vakfımız Tarafından Yaptırılan Ramazan Kolileri Dağıtılmak Üzere Temsilciliklerimize gönderildi.

Ekşioğlu Vakfı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadık. 1000 adet Ramazan kolisi temsilciliklerimize Gençlik kolumuza ve kadınlar kolumuza teslim edildi. Kumanya dağıtımı için harekete geçen gençlerimiz,kadınlar kolumuz ve vakıf temsilcilerimiz kumanyaları tek tek ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler. Vakıf Merkezinde yapılan toplantıda Vakıf Meclis Başkanımız Sayın İbrahim Ekşi Ramazan ayı boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşayacağız. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüşeceğiz. Niyetimiz sadece 1 ay değil 12 ay iyilik dedi .Vakıf olarak her yıl olduğu gibi bu sene İstanbul başta olmak üzere Rize ve İkizdere’de 1000 adet kumanya yardımını, ailelerimize ulaştırdık dedi. Vakıf Başkanımız Sayın Aydın Ekşi Ekşioğlu Vakfı olarak yardım ve hayırlarımız devam etmekte. Bu Ramazan’da da kumanya yardımımızı yapmaya devam edeceğiz dedi. Ayrıca Vakıf Başkan Vekilimiz sayın Süleyman Ekşi Mübarek Ramazan ayının millî birlik ve beraberliğimizi pekiştirip, kardeşlik duygularımızı yenilemek için de bir fırsat olduğunu ,Bu ayı iyi değerlendirmemiz gerektiğini vurgulayan Sayın Süleyman Ekşi , Her yıl olduğu gibi bu yılda İstanbul başta olmak üzere Rize Merkez ve İkizdere bölgesinde de İftar organizasyonu yapılacağını bildirdi ve Ramazan bereketini birlikte paylaşacağız" dedi.

22.05.2018