EKŞİOĞLU VAKFI GENÇLİK KOLU VE KADIN KOLLARIMIZ " SİZLERİN MASASINDA HERŞEY VA R YA KOMŞUNUZUN ‘’ KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE TOPLADIKLARI YARDIMLARLA, ALDIKLARI RAMAZAN KOLİLERİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

Ekşioğlu Vakfı gençleri ve kadınlarımız iyilik yapmaya teşvik etmek ve bunu alışkanlık haline getirebilmek amacıyla faaliyete geçirdiği proje kapsamında, yardıma muhtaç aileler için başlatılan Ramazan Ayı yardımlaşma kampanyası içerisinde hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtımı nı yapıyor.
Kadınlar kolumuz ve gençlik kolumuz daha önceden tespit edilen muhtaç ailelere belirli aralıklarla yapılan yiyecek, giyecek ve kırtasiye yardımlarının yanı sıra Ramazan Ay’ında da çalışmalarına devam ederek gönüllülerimizin katkılarıyla hazırlanan gıda yardımlarını teslim ederek aileleri sevindirdi. Ekşioğlu vakfı Meclisi ve Yönetim kurulu üyeleri olarak duyarlı gençlerimizi ve kadınlarımızı tebrik ediyor çalışmalarına destek olacağımız a söz veriyoruz.

22.05.2018