Başkanımızdan

MERHABA

Sevgili dostlarım ve akrabalarım,
Malümlarınız olduğu üzere Vakfımız 1991 yılında kuruldu. Kurulduğu tarihten bu yana Vakıf Yönetiminin ya içerisinde yada yakınında bulundum. Bulunduğum yeri hiç önemsemeden olanaklarım ölçüsünde elim hep taşın altında oldu.

Vakıfta görev yapan Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz in yürekten, karşılıksız ve özverili çalışmalarıyla çok güzel hizmetlere imzalar attılar. Vakıf senedimizin 3. Maddesinde yer alan aile içerisinde tanışmalara dostluk ve dayanışmaya yönelik çok önemli çalışmalar yapıldı. Vakıf adına değil ama, onun sağladığı birlik ve beraberlik den dolayı özellikle İkizdere’ye iş adamalarımız tarafından önemli yatırımlar gerçekleştirildi. İstanbul’da daire İkizdere de dükkan satın alındı . İhtiyaç durumuna göre erzak ve nakit ,muhtaç hastalarımıza tedavi gideri olarak önemli ölçüde yardımlar yapıldı. Aile içi haberleşmeye ,vakıf etkinliklerimizi duyurmaya en önemlisi yörelerimizi tanıtmak için vakıf dergimiz amatörce , tarafsız çizgisinden taviz vermeden yayın hayatına devam etti.

Bu ve benzeri hizmetlerin maddi ve manevi anlamda hep yanında bulundum ve bu durumdan da çok mutluyum. Bu zamana kadar her defasında beni yönetim kurulu üyeliğine ,başkan yardımcılığı görevine layik görüp seçen değerli arkadaşlarıma ,abilerime teşekkür ederim.

Benden önceki başkan Sayın Ali Ekşi ile 15 yıldır bir fiil yönetiminde yada meclisinde görev aldım.Hatta bu süreç içerinde başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği görevlerinde de bulundum. Görev almış olduğum yıllarda başta vakıf başkanı sayın Ali Ekşi olmak üzere Yönetim kurulunda görev almış bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Geçen zaman içerisinde bazı değişiklikler yaşandı. Sayın Ali Ekşi hem sağlık problemlerinden dolayı ve ihmal ettiği, özel işlerine daha fazla zaman ayırabilmek , vakfımıza yeni bir kan ,yeni bir heyecan kazandırmak adına vakıf başkanlığı görevinden ayrıldı ve Yönetimde ki arkadaşlarımızla toplandığımız toplantıda bu göreve beni layık gördüler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ailenin bir bireyi Ekşioğlu Vakfı’nın da üyesi olmaktan hep gurur duymuşumdur. Bu büyük ailenin vakfına başkan olmanın gururu olduğu kadar sorumluluğunun da büyük olduğunu bilmekteyim. Bu göreve beni layik gören herkese teşekkür ederim .

Vakfımızı , bu büyük aileye yakışır bir konuma getirebilmek için hepinizin maddi veya manevi desteğini bekliyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum…

Aydın Ekşi

Yönetim Kurulu Bşk